Фенове на АРДА, само след няколко дни стартира новото футболно първенство. След дебюта си в Първа лига, отборът на АРДА сега е мотивиран да се представи отново на подобаващото ниво. Това естествено може да стане с мощната подкрепа на най-верните привърженици на отбора. Първият мач от efbetЛИГА на АРДА е на 8 август от 17.45ч., като гост на Монтана.

Всички желаещите да гледат на живо мача, могат да го направят като се запишат за пътуването до Монтана. Сборният пункт е на паркинга пред АРЕНА АРДА в деня на мача в 10:30, а  тръгването е в 11.00ч. От фен клуба предупреждават, че няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние, както в автобусите, така и на стадиона. Също така с предимство са всички членове на фенклуба, както и предварително записаните. За повече информация и записване може да се обаждате на тел. 0889735079 – Бейтула.

От фенклуба приканват всички привърженици на АРДА да са облечени в синьо, каквито са клубните цветове.

МНОГО МОЛИМ ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА АРДА, СТРИКТНО ДА СПАЗВАТ ВСИЧКИ МЕРКИ ПРЕДПИСАНИ ОТ МИНИСТЕРСТВО НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА, РЕГИОНАЛНАТА ЗДРАВНА ИНСПЕКЦИЯ И МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО. НАСТАНЯВАНЕТО НА ЗРИТЕЛИТЕ ТРЯБВА ДА Е НАЙ-МАЛКО ПРЕЗ ДВЕ СЕДАЛКИ.