Президентът на ПФК АРДА Ахмед Моллахасан използва клубния сайт, за да съобщи една новина на всички фенове на АРДА. Моллахасан взе акциите на клуба в началото на 2022г., след което заедно с Яшар Дурмушев поеха управлението на клуба.

„Скъпи фенове на АРДА, използвам клубния сайт на отбора за да внеса едно уточнение. Първо искам да поздравя всички Вас с поредния успех на нашия отбор, който записа пета поредна победа в efbetЛИГА. През тази седмица, аз като притежател на акциите на ПФК АРДА, ще ги прехвърля на Яшар Дурмушев, след което той ще стане едноличен собственик на ПФК АРДА. Преди една година и половина, когато отборът бе напуснат от предишните собственици, ние заедно с Яшар поехме управлението на нашия любим отбор. Тогава двамата си поставихме две цели: АРДА да се стабилизира финансово, след което да се превърне отново във фактор в родното първенство. Сега смело мога да кажа, че тези две цели са постигнати.

Искам да изкажа огромната благодарност към всички Вас, с които през цялото това време бяхме заедно във всеки един мач, без значение дали сме победили или загубили. Искам да благодаря на всички треньори и футболисти от клуба, с които имахме много поводи за радост. Няма как да не изкажа огромната благодарност към кмета на гр. Кърджали доц. д-р инж. Хасан Азис, който бе непрекъснато зад отбора и помагаше с всичко, с което може. Най-важният човек обаче бе Яшар Дурмушев, който пое изцяло финансирането на отбора, и смело мога да кажа, че АРДА е един от малкото отбори в България, който няма никакви финансови задължения.

Оставям отбора в сигурни ръце в лицето на Яшар Дурмушев, който е футболен човек и милее за АРДА. Тук е моментът да кажа, че АРДА подписа нов 5-годишен договор с основния спонсор EFBET, с много по-добри условия за клуба. Дори и да не съм вече собственик на АРДА, аз ще помагам с цялото си сърце, нашият отбор да постига още по-големи успехи.

Завинаги един от Вас!
Ахмед Моллахасан