АРДА загуби с минималното 0:1 гостуването си на Берое, но резултатът не отговаря на показаното на терена.  В 6-ата минута Светослав Ковачев имаше добра възможност, но ударът му мина в страни от вратата. Секунди по-късно Преслав Боруков се възползва от грешка в отбраната на Берое, но излизайки сам срещу стража на домакините не успя да се разпише. В ответната атака старозагорци откриха резултата чрез Трибулет. Попадение на Ковачев бе отменено поради засада, а ситуацията бе разгледана от системата ВАР. В 28-ата минута Тунгара засече топката с глава след изпълнение на ъглов удар, но тя мина над напречната греда.  В 35-ата минута Станислав Иванов отправи опасен удар, но той попадна право в ръцете на стража на Берое.

Веднага след началото на второто полувреме, Ковачев имаше отлична възможност, но Ачинели успя да парира удара му. В 52-ата  минута Божидар Пенчев отправи опасен удар към нашата врата, но Господинов бе на правилното място и улови топката. В 59-ата минута Тунгара се разписа, но и това попадение бе отменено поради засада. В 62-ата  минута Ковачев стреля опасно от около 20 метра, но вратарят успя да избие топката. Натискът на нашите футболисти продължи в търсене на попадение.  В 75-ата минута Ради Цонев отправи далечен удар, но до гол не се стигна. До края на срещата, футболистите на АРДА създадоха още няколко положения, но резултатът остана непроменен.

Следващият двубой на АРДА от 3-ти кръг на efbetЛИГА, който е по програма за 30 юли е отложен, по искане на ЦСКА 1948. 

СТАРТОВ СЪСТАВ НА АРДА:
1. Анатолий Господинов, 3. Умар Сако , 6. Пламен Крачунов, 7. Абубакар Тунгара, 9. Преслав Боруков, 10. Светослав Ковачев, 11. Мартин Стойчев, 20. Деян Лозев (82 17. Иван Коконов) , 21. Радослав Цонев, 80. Лъчезар Котев (82 77. Илия Юруков) , 99. Станислав Иванов (64  33. Иван Тилев)
Резерви: 23. Месут Юсуф, 4. Милен Стоев, 8. Станислав Дюлгеров, 27. Керимджан Игнатов, 30. Христо Митев
Старши треньор: Александър Тунчев