Цели шест гола бяха отбелязани в контролата между АРДА и Локомотив София. Срещата се игра на ст. Искър в гр. Самоков. Още в самото начало на мача столичани успяха да открият резултата, след като Карлос Франса успя да преодолее Иван дичевски, който бе на вратата за нашия отбор. Малко по-късно отново Франса бе в основата на опасната ситуация, но Дичевски успя да избие удара.  В 7-ата минута Преслав Боруков се отскубна от защитата на Локомотив, напредна и намери Станислав Иванов, който без проблем се разписа и възстанови равенството. В 12-ата минута след една атака на АРДА топката попадна в Радослав Цонев, който с много точен удар я прати в мрежата на локомотив и изведе АРДА напред в резултата. В 19-ата минута Дичевски се намеси успешно при едно разбъркване в наказателното поле. В 25-ата минута главният съдия отсъди дузпа за локомотив, след като Принц игра с ръка в наказателното поле. Зад топката застана Димитър Митков, който бе точен и направи резултата 2:2. При този резултат завърши и първото полувреме.

След почивката в 52-ата минута след изпълнение на ъглов удар Диас засече топката с глава и изведе железничарите с гол аванс. Последваха положения и пред двете врати, а наставниците на АРДА и Локомотив Сф направиха доста промени в съставите. Александър Тунчев пусна в игра всички нови попълнения на АРДА, които през седмицата подписаха договори. Десет минути преди края на срещата Калоян Кръстев игра с глава и оформи крайния резултат АРДА – Локомотив Сф 2:4. Следващата контрола е на 5 юли срещу Пирин в Благоевград.

СТАРТОВ СЪСТАВ НА АРДА:
36. Дичевски, 20. Лозев, 3. Сако, 6. Крачунов, 2. Окезие, 97. Котев, 21. Цонев, 10. Ковачев, 99. С. Иванов, 7. Тунгара, 9. Боруков