Отново добра седмица за отборите от школата на АРДА. Вторият отбор под ръководството на Емил Кременлиев записа разгромна победа над Любимец 2018, като домакин в среща от 25-ти кръг от първенството на“А“ Окръжна група Хасково. Цели 6 попадения успяха да видях зрителите на срещата. На два пъти точни бяха Георги Атанасов и Николай Аргатов, а по веднъж се разписаха още Алекс Минев и Петър Динев. В последната си среща от първото участие на тима на АРДА II от своето основаване, нашите футболисти гостуват на Марица (Симеоновград). В класирането те са на второ място.

Стартов състав на АРДА II:

1.Ерчин Мехмед, 2.Октай Хасан, 3.Халим Халим, 4.Халим Реджеп, 5.Цанко Бисеров, 6.Алекс Минев, 7.Кери Игнатов, 8.Джанер Хасан, 9.Борис Лозев, 10.Николай Аргатов, 11.Георги Атанасов

Отборите на АРДА U15 и U17 пък записаха служебни победи срещу връстниците си от Сливен в предпоследни срещи от първенството на Зона Пловдив. За тима на U17 това бе последен двубой, тъй като по програма в последния кръг трябва да почива. Играчите пък на Емил Щерев имат още една среща, като гости на Орлета (Пазарджик).