Грозни сцени се разиграха минути след края на срещата между АРДА и Черно море. Слизайки от централната ложа президентът на АРДА Ахмед Моллахасан и финансовият благодетел Яшар Дурмушев се засичат със съдиите, които бяха дежурни на ВАР. В съвсем нормален тон ръководителите на АРДА питат защо се е стигнало да преразглеждане на ситуацията през първото полувреме, когато ВАР реферът Ивайло Ненков прати главният съдия Станимир Тренчев да види ситуация за червен картон на Пламен Крачунов. Вместо да получат отговор шефовете на АРДА са напсувани от АВАР Димитър Добромиров Димитров. Всичко това се е случило пред доста от зрителите, които са си тръгвали от официалната трибуна на АРЕНА АРДА.

Това вбеси Дурмушев и Моллахасан, които поискаха обяснение от делегата на срещата Димитър Велинов. Той от своя страна се чудеше какво да отговори, след което се прибра в своята стая.

Също така от ПФК АРДА имаме въпрос, поради каква причина бе даден директен червен картон на Умар Сако, при положение, че ситуацията е доста безобидна и няма грубо влизане от страна на бранителя на АРДА. Оказа се, че от телевизията, която излъчва мача, нямат повторение, понеже камерата, която трябва да заснеме този кадър не била работила.