Отборът на АРДА записа много ценен успех с 1:0, като гост на Хебър. Двубоят бе от 27- кръг на efbetЛИГА и се игра на стадиона в Пазарджик. Още в самото начало Ради Цонев имаше отлична възможност да открие резултата, но след като се озова сам срещу вратаря, не успя да го преодолее. Отговорът на домакините бе в 18-ата минута, когато Октай отправи далечен удар, но той попадна право в ръцете на Анатолий Господинов. Малко преди края на първото полувреме нашият вратар отново се намеси отлично и запази вратата си суха. В последната минута на първото полувреме, футболистите на АРДА направиха много добра атака, която завърши с попадение. Първо Станислав Иванов намери технично Тунгара, той напредна в наказателното поле, където с едно докосване комбинира с Иванов и той от близко разстояние се разписа и откри резултата. Секунди по-късно Боруков също отправи удар, но топката бе избита в ъглов удар.

След почивката срещата продължи да бъде интензивна, а домакините търсеха как да променят негативния за тях резултат. В 53-ата миннута Георги Търтов имаше възможност, но топката мина покрай вратата. В 57-ата минута Радослав Цонев можеше да се разпише, но страничната греда спря топката по пътя към мрежата.  В 71-ата минута удар на Стоичков също срещна гредата,  след разбъркване пред вратата на Господинов. В 77-ата минута Хамдиев отправи далечен удар, който попадна в ръцете на Господинов. В ответната атака Тунгара опита удар, но топката мина в страни от вратата. В даденото продължение на второто полувреме Тунгара можеше да реши всичко в този двубой, но ударът му бе избит в корнер. Така срещата завърши по най-добрия начин за АРДА и футболистите на АРДА прекъснаха негативната си серия в efbetЛИГА. За играч на мача според читателите на сайта Gong.bg бе избран Станислав Иванов.

В класирането АРДА е на 8 място с 39т., а в следващия кръг приемаме Ботев Враца, като срещата е на 29 април от 17.30ч. на АРЕНА АРДА.

СТАРТОВ СЪСТАВ НА АРДА:
 1. Анатолий Господинов (К) – 2. Джунейт Али, 3. Умар Сако, 4. Милен Стоев, 7. Абубакар Тунгара, 9. Преслав Боруков, 10. Светослав Ковачев ( 61′  33. Иван Тилев), 11. Александър Георгиев, 21. Радослав Цонев, 70. Шахредин Букхолда  (34′  77. Илия Юруков), 99. Станислав Иванов  (61  26. Ел Мами Тетах)
Резерви: 36. Васил Симеонов, 6. Пламен Крачунов, 15. Станислав Дюлгеров, 17. Иван Коконов, 18. Ласана Н’Диайе, 20. Деян Лозев
Треньор: Александър Тунчев