Изминалата седмица отново бе доста успешна за всички отбори, които се състезават в школата на АРДА, в различните зонални първенства. Воденият от Емил Кременлиев отбор на АРДА II, записа пореден успех в „А“ ОГ „Хасково“, побеждавайки с 2:0, като домакин тимът на Саяна II.

АРДА U17 също продължава победната си серия, след като се наложи с 2:0 на ФК Черноморец 1919, в среща от 20-ти  кръг на Зона Пловдив. Двубоят започна доста активно и Каан Хидает можеше да открие резултата, но след като остана очи в очи с вратаря на гостите, не успя да го преодолее. Опити да се разпишат имаха и Николай Жеков и Ервин Юсеин, но ударите им бяха неточни. След почивка при едно изпълнение на пряк свободен удар, Николай Жеков се извиси над всички и с прецизно изпълнение с глава откри резултата. Серкан Кехайа също изпробва силата на своя удар, но топката мина в страни от вратата. Последваха нови положения за гол, но стража на гостите успя да избие опасните удари на Ервин Юсеин. В 65-ата минута отново Жеков бе в основата на второто попадение. Той успя да се отскубне от отбранта на бургазлии и с много точен удар прати топката за втори път в мрежата на Черноморец 1919. Този резултат се запази до края на срещата. Така отборът продължи добрата си серия и вече 7 срещи е непобеден, а в 5 от тях и не е допускал гол.

СТАРТОВ СЪСТАВ НА АРДА U17:
1.Дженк Якуб, 33.Яни Делийски, 17.Серкан Юмер, 4.Христо Колев, 27.Димитър Димитров, 80,Атила Хабиб, 10.Серкан Кехайа, 11.Ервин Юсеин, 9.Николай Жеков, 81.Каан Хидает

Повече от категорична бе победата на АРДА U15 над връстниците си от ФК Черноморец 1919. Успехът с 4:1 бе най-малкото, което можеше да се случи на терена в Черноочене. Срещата бе от 27 кръг на първенството от Зона Пловдив. С тази победа отборът продължава да дели първото място със Спартак 1947 и Марица 1921, като трите отбора имат по 65т.