Футболистите на АРДА U15 записаха категорична победа с 4:0 над своите връстници от Ботев Пд, в среща от 20-ти кръг на първенството Зона Пловдив. Срещата започна доста активно за младите таланти от школата на АРДА и след като бе отсъдена дузпа за нарушение в наказателното поле Буран Акънджъ бе точен и откри резултата. Натискът продължи и след попадението, а малко след това Акънджъ отново отбеляза гол, който бе отменен поради доста съмнителна засада. Отново той бе близко до втори гол, но ударът му с глава мина над вратата. След почивката при едно изпълнение на ъглов удар Георги Павлов засече топката с глава, но отново тя не попадна в мрежата. Кирил Кавракиров бе изведен в отлична позиция пред наказателното поле и с точен удар покачи на 2:0. Малко след попадението Акънджъ изведе отново Кавракиров сам срещу вратаря и той без проблем направи резултата 3:0. След изпълнение на ъглов удар Ерай Кямил игра с глава в наказателното поле, топката се отклони от тялото на футболист на Ботев Пд и влезе в мрежата за 4:0. Резултатът можеше да е още по-голям, но Лъчезар Панов от непосрествена близост пред вратаря прати топката над напречната греда.

След тази победа тимът на АРДА U15 заема 4-то място в класирането с актив от 41 точки, но и с 2 мача по-малко от лидерът Спартак Пд, който има 49т.

СТАРТОВ СЪСТАВ НА АРДАU15:
1.Орбай Халибрям, 2.Ивайло Тенекеджиев, 3. Андрей Димитров, 4. Георги Павлов, 5. Лъчезар Панов, 6. Ефе Мустафа, 7. Никола Добринов, 8. Буран Акънджъ, 9. Кирил Кавракиров, 10. Ерай Кямил, 11. Сертан Мюмюн.

В друга среща играна от първенството на Зона Пловдив, АРДА U17 загуби с 0:1 от Ботев Пд U17. Футболистие водени от треньора Цанко Бисеров имаха доста положения, но за съжаление нито едно не можа да попадне в мрежата на гостите. Те от своя страна реализираха единственото по-сериозно голово положение за крайния успех. В класирането след 20-ти кръг АРДАU17 има 27 точки и заема 10-то място.