Отборът на АРДА приключи своя лагер в турския курорт Лара, където през последните две седмици футболистите на Александър Тунчев бяха на подготовка. В последната проверка срещу датския Веднсисел, те отстъпиха с 1:2. В игра за АРДА се появиха футболистите, които вчера играха в последната четвърт срещу Динамо Москва.  Нашият съперник пръв откри резултата в 21-ата минута, когато Йенсен се възползва от грешка в отбраната и се разписа. В 28-ата минута Светослав Ковачев имаше добра възможност, но не успя да се възползва.  Между 30-ата и 31-ата минути нашият вратар Васил Симеонов на два пъти показа завиден рефлекс и успя да запази вратата от второ попадение. След почивката датчаните имаха две възможности, но Симеонов отново бе на правилното място. В 58-ата минута Илия Юруков отправи удар, но топката бе избита в ъглов удар. В 79-ата минута Иван Коконов се възползва от перфектно центриране от дясно и с едно докосване прати топката неспасяемо в мрежата на Вендсисел за 1:1. Две минути по-късно след разбъркване в нашето наказателно поле Сойберг бе точен за 1:2. В 84-ата минута Ласана Ндиайе засече с глава центриране от ляво, но топката мина над напречната греда. Така до края на двубоя не се стигна до ново попадение.

АРДА изигра общо четири контроли на лагера в Лара:
АРДА – Аланияспор 4:0
АРДА – Заря луганск 2:1
АРДА – Динамо Москва 1:3
АРДА – Вендсисел 1:2

Утре отборът отпътува за България,където ще се готви до подновяването на новия полусезон в efbetЛИГА. На 12 февруари АРДА гостува на Септември, а срещата е от 12:00ч.

СТАРТОВ СЪСТАВ НА АРДА:
36. СИМЕОНОВ, 2.АЛИ, 24.А.ПЕТКОВ, 27. ИГНАТОВ, 11.ГЕОРГИЕВ, 77.ЮРУКОВ, 70. С.ПЕТКОВ, 29.АТАНАСОВ, 18.НДИАЙЕ, 25.ИСАК, 10.КОВАЧЕВ