Отборите от школата на ПФК АРДА завършиха по блестящ начин 2022г., след като постигнаха убедителни победи в различните първенства, където се състезават. АРДА II воден от Емил Кременлиев десета последователна победа, след като се наложи с 4:1 като гост на ФК Хасково, в отложена среща от 5-ти кръг на  Зона Хасково. Две попадения бяха дело на Николай Аргатов, а по веднъж се разписаха още Халим Реджеп и Джанер Хасан. С този успех АРДА II е на второ място в класирането с 33т. и е само на 3 от лидерът Любимец 2000.

АРДА U15 също завърши годината с категорична победа. Момчетата на Емил Щерев се наложиха с 4:1 над ДФК Орлета (Пазарджик) в среща от 17-ти кръг на първенството на Зона Пловдив. Двубоят се игра на терена в Черноочене, а резултатът бе открит още в 11-ата секунда на срещата, когато Ефе Мустафа се възползва от разбъркване в наказателното поле на гостите. техният отговор бе след малко, но нашият вратар Орбай Серхан бе на правилното място. Сертан Мюмюн се разписа за 2:0, а второто си попадение в мача реализира отново Ефе Мустафа, който много точно с далечен удар прехвърли стража на гостите, покачвайки на 3:0. След почивката младите таланти от школата на АРДА отново диктуваха действията на терена и след куп положения все пак се стигна и до нов гол дело на Никола Добриков. В срещата играчите на АРДА уцелиха две греди и изпуснаха още доста положения за гол. С този успех тимът на АРДА U15  е на второ място в класирането с 38 т., и с мач по-малко. В класирането води Спартак 1947 Пд с 41т.

СТАРТОВ СЪСТАВ НА АРДА U15:
Орбай Серхан, Умут Хасан, Бурак Акънджъ, Лъчезар Панов, Ивайло Тенекеджиев, Ефе Мустафа, Ерай Кямил , Едис Симеонов, Никола Добриков, Андрей Димитров, Сертан Мюмюн