Футболистите от двете възрастови групи на АРДА U15 и U17 записаха доста убедителни победи в последните си мачове. Тимът на U17  с наставник Ерай Салиф показва отлична игра и вече има три последователни победи, две като гост и една разгромна домакинска победа с 10:0 над пловдивския Лидер. Николай Жеков вкара 4 гола, Петър Динев реализира хеттрик, а Серкан Кехая, Ефе Сюлейман и Серкан Юмер бяха точни по веднъж.  Този уикенд нашите младежи гостуваха на Черноморец 1919 и записаха победа с 6:1. Николай Жеков отново се развихри и вкара 3 гола, а още за категоричния успе се разписаха Петър Динев, Серкан Кехая и Димитър Димитров.След тези спечелени 9 точки тимът е на 9-то място, с актив от 16 точки. В следващия кръг на 27 октомври АРДА U17 приема в Черноочене връстниците си от Нефтохимик 1962.


Също поводи за радост имаме и при АРДА U15, където играчите на треньора Емил Щерев вече имат пет последователни победи. Последната е с 3:0 като гости на Черноморец 1919. Две от попаденията бяха дело на Кирил Кавракиров, а веднъж точен бе Сертан Мюмюн. На 29 октомври АРДА U15 приема в Черноочене Брестник. В класирането тимът е на 5-то място с актив от 22 точки, колкото има и Спартак 1947 (Пловдив).

След тези успехи смело можем да кажем, че работата на треньорите в школата на АРДА Ерай Салиф и Емил Щерев върви в правилната посока, и скоро можем да очакваме именно от там да идват футболисти за първия отбор на АРДА.