Един от най-опитните играчи на АРДА Пламен Крумов използва клубния сайт за да излезе с официално изявление, след като бившият вече наставник на отбора Славко Матич каза лъжи по негов адрес, в интервю след края на мача АРДА и ЦСКА-София. Ето думите на Пламен Крумов:

„Приятели, днес след края на мача срещу Цска-София чух една клевета по мой адрес от вече бившия треньор на ПФК Арда. Чувствам се длъжен да си защитя името , което съм градил дълги години и за щастие съм опазил чисто ! Едва ли същото може да каже шоуменът който подскача край тъчлинията.

Но не си заслужава да пиша повече за този сръбски гений което е дошъл в България и си позволява в ефир да оронва престижа на клубът ,играчите и администрацията . Може би заради такива приказки и действия не се е задържал повече от 5-6 месеца в отбор. 

Сега искам да ви споделя , че съм контузен. Тренирах с болки в коляното 10 дена и се подложих на ЯМР. След това стана ясно , че имам разтежение на вътрешната връзка на коляното. В момента съм с шина на крака която трябва да нося още 2 дена. Като доказателство споделям снимка от днес по време на мача.

  

 Аз съм футболист на Арда както през последните 4 години. Години, през които пренаписахме футболната история на клуба. Преминавайки пътя от В група до А група. Финал за купата на България и участие в европейските клубни турнири.

Хиляди благодарности на всички треньори допринесли за успехите ни през тези години. Елин Топузаков, Стойчо Стоев, Стамен Белчев, Николай Киров „🙌🏻