АРДА победи Царско село 2:0 в среща от 18-ти кръг на efbetЛИГА играна на АРЕНА АРДА. Още от самото начало играчите в синьо поеха инициативата и създадоха няколко положения пред вратата на гостите. В 18-ата минута Спас Делев изпълни ъглов удар и след разбъркване Лъчезар Балтанов изчисти топката от голлинията. В 21-ата минута Рубежич изведе отлично от ляво Кики, той напредна и намери Спас Делев, за който не бе проблем да се разпише и да открие резултата. В 29-ата минута Давид Кики отправи далече удар от около 30 метра, но топката попадна право в ръцете на вратаря на гостите. В 33-ата минута гостите отправиха удар към вратата на Караджов, но Алекс Петков успя да избие топката. В 43-ата минута Делев получи топката на границата на наказателното поле, излъга двама играчи, но ударът му мина над вратата на столичани. В 44-ата минута Иван Тилев много хитро се измъкна от бранител на Царско село, напредна в наказателното поле, където излъга един бранител, след което отправи удар, но топката срещна ръка на противников играч и главният съдия посочи точката за изпълнение на дузпа. Зад топката застана Иван Коконов, който бе точен и покачи на 2:0, при който резултат завърши и първото полувреме.

След почивката играчите на АРДА бяха тотални господари на терена и създадоха доста положения пред Георгиев. В 50-ата минута Делев подаде към Кики, той към Коконов, но последния от няколко метра не успя да вкара на опразнената врата. В 53-ата минута Христо Иванов отправи далечен удар, който попадна в ръцете на вратаря на Царско село. В 71-ата минута Тонислав Йорданов отправи удар, който мина близо до напречната греда. В 81-ата минута Светослав Ковачев бе изведен в наказателното поле, шутира но топката срещна напречната греда.

След този мач АРДА има 21 точки и заема 9-то място. В следващия кръг АРДА гостува на Локомотив София, а срещата е на 11 декември от 12:00ч. в София.

СТАРТОВ СЪСТАВ НА АРДА:
12. КАРАДЖОВ, 8. ЖЕЛЕВ, 24.ПЕТКОВ, 18.РУБЕЖИЧ, 25.КИКИ, 70.ИВАНОВ, 77.ЮРУКОВ, 33.ТИЛЕВ, 17.КОКОНОВ, 10.КОВАЧЕВ, 9.ДЕЛЕВ