Отборът на АРДА продължава без проблем в турнира за Купата на България, след като победи като гост Ямбол с 3:0. Двубоят се превърна в празник за града, а домакините бяха поканили на мача доста ветерани на ямболския футбол. Натискът на футболистите на Георги Чиликов започна още от самото начало, като в 10-ата минута Ковачев засече топката с глава но неточно. Малко по-късно и Жуниньо се опита да се разпише, но ударът му попадна право в ръцете на вратаря. Иван Коконов сам изработи дузпа в 25-ата минута, която хладнокръвно изпълни и откри резултата. До края на първото полувреме Жуниньо и Руменов отправиха удари към противниковата врата, но резултатът остана непроменен.

След почивката още с първото си докосване на топката в 47-ата минута, Спас Делев прониза вратаря на Ямбол и покачи на 2:0.В 62-ата минута Котев изведе Тилев сам срещу стража на домакините, но ударът му мина в близост до страничната греда. Крайния резултат оформи Тонислав Йорданов след асистенция на Делев в 80-ата минута. Така АРДА се класира за 1/8 финалите от турнира за Купата на България.

СТАРТОВ СЪСТАВ НА АРДА:
36 СИМЕОНОВ, 81 ЗЕХИРОВ, 71 КРУМОВ, 18 РУБЕЖИЧ, 25 КИКИ, 77 ЮРУКОВ, 19 РУМЕНОВ, 10 КОВАЧЕВ, 33ТИЛЕВ, 17 КОКОНОВ, 37 ЖУНИНЬО

www.fcarda.bg