Уважаеми журналисти, бихме искали да ви информираме, че започна акредитирането за срещата от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите между АРДА и Апоел Беер-Шева, който е на 22 юли от 21.00ч., на АРЕНА АРДА. Вашите заявки може да подавате на имейл адрес press@fcarda.bg.
Представителите на медиите е необходимо да посочат трите си имена, името на медията, позицията (журналист, фотограф, оператор), която заемат и прикачен файл на служебната си карта. Крайният срок за подаване на акредитации е 21.00ч. на 16 юли. Всеки, който бъде одобрен, ще получи обратен имейл с подробна информация за събитията около мача.

ВАЖНО!!!
Поради ограничения брой на журналистически места на трибуните, заради епидемичната обстановка в страната, ще бъдат допускани само по двама представители на медия – журналист и фотограф(оператор). ПФК АРДА си запазва правото да не дава акредитация след изчерпване на определения брой места за журналисти на трибуните. Максималният брой на фотографи, които могат да присъстват около терена е 16, които ще бъдат разпределени по 4-ма на всеки корнер. Поради мерките с COVID-19 няма да има микс зона за интервюта. Такива ще могат да бъдат направени в залата за пресконференция, при спазване на всички противоепидемични мерки. Всички присъстващи на пресконференциите, трябва да седят на обозначените за това места, на минимум 1,5 метра един от друг.

Очаквайте скоро пълната програма, касаеща медиите около мача АРДА – Апоел Беер-Шева.

www.fcarda.bg