Ръководството на ПФК „АРДА“ реши да направи жест към своите фенове, като намали цените за последните два домакински мача на отбора. Първият е на 26 май срещу Локомотив Пловдив, а вторият е решителната битка за Европа срещу Черно море на 30 май. Надяваме се, че по този начин Вие, нашите фенове ще изпълните разрешения капацитет на „АРЕНА АРДА“ и ще покажете за пореден път, че сте нашият 12-ти играч на АРДА.

Искаме да благодарим за огромната подкрепа, която показахте към отбора на АРДА на финала за Купата на България. С действията си на трибуните, Вие показахте, че сте най-културните фенове в България. Вие не отговорихте на провокациите, а подкрепяхте играчите от първата до последната минута. След новата заповед на министъра на здравеопазването, на стадионите се допускат 50% от общия капацитет на съоръжението. Надяваме се, че в последните два мача АРЕНА АРДА ще се превърна в добре познатата крепост на отбора.

Билети за двата мача с Локомотив Пд на 26 май и Черно море на 30 май, вече са в продажба и може да ги закупите от бензиностанции OMV и в магазини Office 1. На 25 май от 10:00ч. ще бъдат отворени и касите на АРЕНА АРДА, както и във фен магазина на стадиона. В деня на мача с Локомотив Пд също от 10:00 до края на първото полувреме ще може да закупите билети и за двата мача.

ЦЕНИТЕ СА СЛЕДНИТЕ:
СЕКТОР „А“ ЛОЖА – 10лв
СЕКТОР „А“ и „В“    – 8лв
СЕКТОР „Б“ и „Г“    – 5лв