АРДА победи отбора на Созопол с 4:1 в контролна среща играна на „АРЕНА АРДА“, използвайки почивката на първенството заради мачовете на националните отбори. Срещата започна с опасно положение за АРДА, но бранител на гостите изби удара на Тонислав Йорданов. В 17-ата минута Ферадов засече центриране от дясно и откри резултата за Созопол. Николай Киров не можеше да разчита на националите Спас Делев и Иван Караджов, както и на други играчи, на които им бе дал почивка. В 36-ата минута Лъчезар Котев намери отлично в наказателното поле Тилев, който остана сам срещу стража на гостите и без проблем се разписа за 1:1. Две минути по-късно Тонислав Йорданов получи топката на границата на наказателното поле и без да се бави я прати неспасяемо в горния ляв ъгъл на вратата покачвайки резултата на 2:1. В 43-ата минута Телев от непосредствена близост нацели напречната греда, а в ответната негова самостоятелна атака излъга няколко играчи на Созопол, след което подаде на Коконов и той направи резултата 3:1.

След почивката отново отборът на АРДА бе този, който командваше действията на терена. И двете единайсеторки създадоха по няколко положения, като за АРДА в 71-ата Мартинов стреля от далечно разстояние. В 85-ата Лъчезар Котев шутира от около 25 метра и топката за втори път срещна напречната греда на вратата на гостите. Крайния резултат оформи Деян Лозев две минути преди края на редовното време, с което АРДА победи Созопол с 4:1.

СТАРТОВ СЪСТАВ НА АРДА:
36.СИМЕОНОВ, 8.ЖЕЛЕВ, 3.РУСАКИС, 24.ПЕТКОВ, 77.КОСТАДИНОВ, 6.КОТЕВ, 19.РУМЕНОВ, 38.АТАНАСОВ, 33.ТИЛЕВ, 17.КОКОНОВ, 29.ЙОРДАНОВ