Отборът на АРДА победи с 3:0 Локомотив Горна Оряховица, в контрола играна на Трейс Арена в Стара Загора. Николай Киров не можа да разчита на Спас Делев, Светослав Ковачев и Милен Стоев, които имат ангажименти с мъжкия и младежки национални отбори на България. След контузия, в игра се завърна Иван Караджов.

Радослав Василев откри в 20-та минута, възползвайки се от разбъркване пред вратата на Локомотив. В 25-та минута Емил Мартинов отправи силен удар, а в 30-та минута новото попълнение Муса Адад също застраши вратаря на символичните гости. В 37-та минута завърналият се под рамката на вратата Иван Караджов спаси удар на железничарите. Минута по-късно Иван Тилев с далечен удар от около 25 метра успя да се разпише и покачи на 2:0. Малко преди края на първото полувреме отново Муса Адад се опита да се разпише сред голмайсторите.

След почивката отново футболистите на АРДА владееха инициативата, като Иван Тилев и Ловре Кнежевич продължиха с опасните изстрели. В 65- та минута хърватинът дори уцели о страничната греда. Крайният резултат оформи Андрия Бубняр, който изскочи зад отбраната на Локомотив, излъга вратаря и на опразнената врата се разписа.

Следващият мач на АРДА е на 11 септември, когато отборът гостува на Ботев Враца в среща от 5 кръг на efbetЛИГА.
ВИЖТЕ ГАЛЕРИЯ!
 

СТАРТОВ СЪСТАВ НА АРДА:
Караджов, Леони, Ганев, Сулака, Желев, Мартинов, Тилев, Бубняр, Адад, Александров, Василев.