Ръководството на ПФК АРДА чрез клубния сайт изказва благодарност на кмета на Община Кърджали инж. Хасан Азис, за огромната подкрепа, която местната власт оказа при модернизацията на АРЕНА АРДА. Публикуваме пълния текст до кмета на Община Кърджали:

                                                                                                                                    ДО КМЕТА НА ОБЩИНА КЪРДЖАЛИ
                                                                                                                                     ИНЖ. ХАСАН АЗИС

Г-Н АЗИС,

Ръководството на ПФК АРДА изказва огромна благодарност към Вас, за помощта, която оказахте при модернизацията на АРЕНА АРДА. Бихме искали да благодарим и на цялата администрация на ръководената от Вас Община, за съдействието при изкарване на всички необходими документи свързани с ремонта на нашия стадион.

Благодарение на подкрепата Ви, в момента АРЕНА АРДА е едно от най-модерните съоръжения в България. Както Вие сам видяхте, срещата между АРДА и Левски се превърна в празник за град Кърджали и региона. Мечтата на всички привърженици вече се сбъдна, АРДА ще може да играе на осветление и разполага с най-модерно информационно табло.

17.08.2020                                                                                                                                       С благодарност
гр. Кърджали                                                                                                                                 Петър Пешев
                                                                                                                                                            президент на ПФК АРДА