Ръководството на ПФК АРДА излезе със специално благодарствено писмо, във връзка с отпуснатите средства за модернизация на АРЕНА АРДА. Публикуваме писмото в цял текст:
 
                                                                                         ДО ПРЕМИЕРА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Г-Н БОЙКО БОРИСОВ
                                                                                         ДО МИНИСТЪРА НА СПОРТА Г-Н КРАСЕН КРАЛЕВ

УВАЖАЕМИ ГОСПОДА,

Ръководството на ПФК „АРДА“ изказва огромната си благодарност към Вас, за усилията, които положихте за отпускането на финансови средства за модернизация на „АРЕНА АРДА“. С тези средства бе положено единственото в България LED осветление на стадиона, както и бе монтирано най-модерно електронно табло.

Срещата между АРДА и Левски се превърна в празник за спортната общественост на гр. Кърджали и региона. С Ваша помощ бе сбъдната мечтата на хилядите привърженици на АРДА, които за първи път имаха възможността да наблюдават футболен мач в Кърджали на осветление и светлинно табло.

В момента „АРЕНА АРДА“ отговаря на всички изисквания, тук да се играят мачове от елита на българския футбол.

Правителството на г-н Бойко Борисов многократно е показвало, че изпълнява последователна политика за изграждане и реновиране на спортната база в цялата страна.

16.08.2020г                                                                                                                                 С благодарност и уважение
гр. Кърджали                                                                                                                                 Петър Пешев
                                                                                                                                                           президент на ПФК „АРДА“