От днес 10 август стартира продажбата на абонаментни карти за сезон 2020/2021г. Тази година кампанията ще премине под мотото: „Бъди един от АРДА, купи карта, подкрепи отбора“. Чрез специална 3D анимация на официалната трибуна на АРЕНА АРДА, всички фенове на отбора ще могат да видят и уникалното видео, свързано именно с кампанията. Картите може да закупите всеки ден от „АРЕНА АРДА“ или да се обадите за повече подробности на тел.0893 414032 – Ерай Салиф Те ще бъдат валидни както за всички домакински мачове от efbetЛИГА, така и за срещите от турнира за Купата на България, в които АРДА ще бъде домакин.

Цените за абонаментните карти са следните:
Сектор „Б“ – 100 лв
Сектор „В“ – 150 лв
Сектор „А“ – 160 лв
Сектов „А“ ЛОЖИ – 200 ЛВ
Сектор „А“ – ВИП ЛОЖИ 1000 ЛВ

Всеки привърженик на АРДА закупил годишна абонаментна карта, ще може да се възползва от специална отстъпка от 5% за стоки закупени от новия фенмагазин. Преди няколко дни официално бе представена новата екипировка на АРДА, която е направена единствено и само по поръчка на клуба.

Ръководството на ПФК АРДА би искало да съобщи, че закупилите абонаментни карти ще са с предимство при влизане на домакинските мачове на отбора. Това се налага след като министерство на младежта и спорта, РЗИ, министерство на здравеопазването, въведоха специални изисквания за допускане на фенове по трибуните, заради епидемичната обстановка в страната от COVID19. Според тези изисквания във всеки сектор може да има максимум 1000 зрители. Това означава, че: ако за даден сектор има продадени 500 абонаментни карти, в свободна продажба на касите ще бъдат пуснати още 500 билета.
ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА АБОНАМЕНТНИ КАРТИ!

„Един град, една община, една област, САМО АРДА“