През новото футболно първенство 2020/2021, отборът на АРДА ще продължи да залага на най-добрата марка за футболна екипировка NIKE. Основният цвят ще остане синьо, а резервните ща са в червено и жълто. Вратарите също ще имат три цвята на екипите си. Иван Караджов ще е с черен, Васил Симеонов със сив, а Месут Юсуф с електриков.

Материята, от която са изработени е максимално олекотена и направена по най-новите и модерни технологии. Новото в екипите на АРДА, е специално вградения лъв в единия край на фланелката. Другата новост във фланелките е специалният слоган на отбора – “ГОРДОСТТА НА РОДОПИТЕ”, който е извезан на гърба на фланелката.


От фирмата представител на NIKЕ Ballistic Sport разкриха, че всичко около дизайна, материята, цветове са избрани специално за отбора на АРДА, който за трета поредна година залага на тази марка. Новата екипировка ще включва всичко необходимо както за играчите, така и за треньорския екип. Също така е помислено и за феновете, за които ще има и специални изненади.