Отборът на АРДА приключи първото си участие в елита на българския футбол, заемайки 9 място в крайното класиране.

Футболистите от Кърджали играха бараж за класиране на 7 място срещу Черно море, но отстъпиха с 0:1, в двубой, който се игра във Варна.

Румен Руменов стреля опасно в 13 минута, но стража на варненци парира удара му. Малко по-късно и Ковачев отправи опасен удар към вратата на домакините. В 18 минута обаче топката попадна в Исмаил Иса, който откри резултата. До края на първото полувреме отново Руменов имаше възможност да се разпише, а Пламен Крумов пък се оказа непреодолимо препятствие пред играч на Черно море избивайки топката в ъглов удар.

След почивката Денислав Ангелов се оказа в отлична позиция срещу Юсуф, но резултатът остана непроменен. В 63 минута червен картон от домакините получи Кардосо, който фаулира Иван Коконов. В 72 минута Ахмед Осман стреля право в ръцете на вратаря. До края на редовното време Ради Василев и Спас Делев се опитаха да променят негативния резултат за АРДА, но топката така и не влизаше в мрежата. Така играчите на АРДА приключиха участието си в първенството заемайки 9 място.