Поради огромния брой на въпроси от спортната общественост, президентът на ПФК АРДА Петър Пешев, реши да отговори на тях.

Защо освободихте Стамен Белчев?
– Стамен Белчев напусна АРДА по собствено желания. Благодарихме му за всички успехи, които той постигна с АРДА. Пожелахме му успех в следващите му начинания и се разделихме по взаимно съгласие. С това този въпрос се изчерпва и не желая да говоря повече на тази тема.

Вярно ли е, че всички чужденци са освободени?
– Не. Матеус Леони, Лукас Мартинс и Румян Ховсепян остават в АРДА до завършването на първенството, ако то въобще завърши. Останалите чужденци си тръгнаха. По този въпрос също няма до говоря повече.

Вярно ли е, че догодина АРДА ще играе само с българи?
– Не виждам да има нещо лошо, сега с тези чужденци сме на 9-то място. Ако бяхме първи, да се тюхкаме. Не виждам нищо лошо, да играем само с българи. Още със зимната селекция, загатнахме за тази наша идея.

Какво се случва с ремонта на АРЕНА АРДА?
– Всичко върви по план. Новият сезон, когато и да започне, АРДА ще играе на „АРЕНА АРДА“. Както знаете монтира се най-модерното лед осветление, каквото няма никъде на друго място в България. Теренът ще е с най-ново поколение холандска трева, която отговаря на всички европейски изисквания. Светлинното табло, също ще бъде най-модерното у нас. Правят се ремонти още на тоалетните и доста други неща на стадиона, за да може феновете на АРДА да се чувстват приятно на домакинските мачове.

Кой ще е новият треньор на АРДА?
– АРДА няма да остане без треньор. Искам да подчертая, че преговаряме само с един единствен треньор. Неговото име ще обявим официално след празниците, след като уточним всичко и той подпише.

Какво ще пожелаете на спортната общественост?
– Весели празници,останете си вкъщи и бъдете живи и здрави!!! Нека Господ да ни пази.
На злорадстващите ще им кажа следното: НЕ СЕ РАДВАЙТЕ – ЖИВИ СМЕ! ПИЛЦИТЕ СЕ БРОЯТ НА ЕСЕН! Само АРДА.

www.fcarda.bg