Минути след като прекрати своя договор с ПФК АРДА, Стамен Белчев направи кратко обръщение към всички ръководители, футболисти и фенове на АРДА.

Приятели,
Обръщам се така към вас, защото смятам, че ви имам за такива. Искам да изкажа огромна благодарност към абсолютно всички, които работят в клуба. Като започна от финансовия благодетел, президента, всички футболисти и тези, с които спечелихме промоция за Първа лига , треньори, цялата администрация и всички, които са свързани с отбора. Последната година бе една от най-щастливите в моята кариера като треньор. Заедно изживяхме незабравими моменти, заедно постигнахме целта АРДА да играе сред най-добрите отбори в България. Сигурен съм, че в Кърджали оставям само приятели. Надявам се един ден пътищата ни отново да се пресекат. Пожелавам успех на АРДА, защото съм сигурен, че мястото на отбора е сред най-добрите в България. В много малко клубове в България се работи толкова професионално.

Искам да благодаря от все сърце на абсолютно всички фенове на АРДА, които бяха от първия ден на стадиона и подкрепяха отбора навсякъде из страната. Вие сте за пример на абсолютно всички. Благодаря ви.

www.fcarda.bg