По повод предстоящия първи исторически мач на АРДА в Първа лига срещу Ботев Пловдив на 13 юли от 18:30 часа, искаме да информираме, че всички деца до 10 години ще влизат безплатно на АРЕНА АРДА. Също така, много важно за всички мaлолетните и непълнолетни лица под 18-годишна възраст. Те ще бъдат допускани срещу попълнена декларация от техния придружител. БЛАНКИ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ НА КАСИТЕ НА АРЕНА АРДА! След като ги попълните ги представяте на съответните входове към секторите.

ПФК АРДА ще се включи в благотворителна кауза. На всички входове на АРЕНА АРДА ще бъдат сложени специални кутии, в които всеки може да направи дарение. Средствата са за малкия Алекс, на който трябва да му бъде направена чернодробна трансплантация. Той е само на 3 месеца. Детето страда от ‘билиарна атреза’ – липсват жлъчните му пътища или са силно увредени. Необходимата сума за тежката операция е 250 хиляди евро.

Освен това ПФК АРДА ще подари футболна топка с автографи на целия отбор на родителите на Алекс, която ще бъде разиграна на специален търг, който да набира средства за операцията на Алекс. Всеки, който желае да се включи в наддаването може да направи това във фейсбук групата Благотворителен базар за бебе Александър – Робърт. Цялото спортно – техническо ръководство на ПФК АРДА също ще се включи в благотворителната кауза.

Молим всички привърженици на АРДА да закупят предварително билети за мача с Ботев Пловдив, за да се избегне струпване на касите в часовете преди мача. Работното време на касите днес и утре е от 17:00 до 20:00 часа, а в деня на срещата от 9:00 до края на първото полувреме. За улеснение на феновете, те могат да купят билет и онлайн на в bestticket.bg , както и от касите на бензиностанции OMV, Office 1 и книжарници Orange. Целият сектор А „Ложа“ е разпродаден. Цените са следните:

Сектор А – 7 лева
Сектор В – 10 лева
Сектор Б – 5 лева

www.fcarda.bg