Днес част от футболистите на АРДА влезнаха в ролята на манекени, като показаха новите екипи за историческия първи сезон в Първа лига 2019/2020. За поредна година новакът в родния елит залага на световната марка „Найк„. Дизайнът и материята са изготвени от най-удобна и лека материя.

Капитанът Пламен Крумов и португалецът Жоао Аморим направиха доста интересна фото сесия, като показаха всички предимства на екипите. Официалният цвят е син, а резервният ще е в жълто. Вратарските фланелки също са в няколко цвята.

Новата екипировка ще бъде представена в утрешната контрола с Ботев Гълъбово от 18:00 часа на АРЕНА АРДА, а официалният дебют ще бъде на срещата с Ботев Пловдив на 13 юли също на АРЕНА АРДА. Нея със сигурност ще я пропуснат Ахмед Осман и Веселин Марчев поради наказания, а под въпрос е Дарко Глишич, който извади рамо на контролата със Славия. За този исторически първи мач в Първа лига вече са пуснати в продажба билетите. Те могат да бъдат закупени онлайн в bestticket.bg , както и от касите на бензиностанции OMV, Office 1 и книжарници Orange. Цените са следните:

Сектор А ложа – 15 лева
Сектор А – 7 лева
Сектор В – 10 лева
Сектор Б – 5 лева

www.fcarda.bg