Първа контрола след лагера в Банско изиграха днес футболистите на АРДА. Стамен Белчев направи тази проверка, за да види в какво състояние са всички футболисти , с които разполага. Двубоят с Хасково се игра на ст. „Хасан Семерджи“ в Момчилград.

Резултатът бе открит в началото на второто полувреме, когато точен бе Петър Христов. В 69-та минута Борис Бисеров си отбеляза автогол и покачи на 2:0. Символичните гости успяха да намалят резултата чрез Дамян Чаушев в 75-та минута, за да дойде 84-та, когато отново Христов се разписа за крайното АРДА – Хасково 3:1.

Последната контрола за АРДА преди старта на Първа лига, ще бъде в събота 6 юли от 18:00 часа на АРЕНА АРДА. Билетите за историческата първа среща в Първа лига за АРДА срещу Ботев Пловдив вече са в продажба. Те могат да бъдат закупени онлайн в bestticket.bg , както и от касите на бензиностанции OMV, Office 1 и книжарници Orange. Цените са следните:

Сектор А ложа – 15 лева
Сектор А – 7 лева
Сектор В – 10 лева
Сектор Б – 5 лева

СЪСТАВ НА АРДА:
И.КАРАДЖОВ, Д.ЛОЗЕВ, В.ВАСИЛЕВ, З.ГАИЧ, АЛ.ГЕОРГИЕВ, И.КОКОНОВ, Р.ОВСЕПЯН, Ж. АМОРИМ, Е.МАРТИНОВ, Р.ВАСИЛЕВ, ИЛИША САМ

РЕЗЕРВИ:
Н.БАНКОВ, М.ЮСУФ, П.КРУМОВ, М.СТОЕВ, ИВ.ДИМИТРОВ, В.БЕГЮЗОВ, М.ПЛАХОВ, Е.КАРАДАЙЪ, А.ОСМАН, П.ХРИСТОВ, Л.УИЛЯМ, Н.ДИМИТРОВ