Футболистите на АРДА проведоха последна тренировка преди утрешния бараж за влизане в Първа лига срещу Септември. Стамен Белчев изведе 24 играчи на един от помощните терени до стадион Локомотив в Пловдив. Личеше супер настроение сред всички по време на заниманието. То продължи точно 60 минути, като включваше различни упражнения и няколко тактически отигравания.

Срещата е с начален час 18:30, а главен съдия е Георги Николов Кабаков, с помощници Мартин Веселинов Маргаритов и Диян Христов Вълков.

Напомняме на всички привърженици на АРДА, че билети може да закупите от касите на бензиностанции OMV, Office 1 и книжарници Orange. Билетите са за сектор СПОРТКЛУБ АРДА. В деня на мача билети ще се продават и на касите на стадион Локомотив.

Кметът на Кърджали Хасан Азис осигурява 7 автобуса за предстоящия бараж между отборите на АРДА и Септември. Безплатният транспорт е за всички фенове на АРДА, които искат да бъдат част от отбора и да изживеят емоцията от влизането ни в Първа професионална лига.
Автобусите ще потеглят от паркинга на АРЕНА АРДА в сряда ( 29 май ) от 14.30 часа, като привържениците трябва да са там поне половин час по-рано, в 14:00 часа. Записвания на телефон 0889 73 50 79 – Бейтула Кумит.

Градоначалникът на Момчилград Сунай Хасан и Общинска администрация Момчилград също осигуряват безплатен транспорт за феновете на АРДА за най-важният мач със Септември.С тяхно съдействие ще бъдат отпуснати два автобуса. Единият е за привържениците на АРДА, а другият за Детско юношеската школа на Родопи Момчилград. Автобусите ще потеглят от паркинга на стадион „Хасан Семерджи“ в Момчилград, в сряда ( 29 май ) от 15.00 часа.
Записванията за феновете стават на телефон 0877 217 958.

ВИЖТЕ ГАЛЕРИЯ!

www.fcarda.bg