Днес, АРДА излиза срещу Поморие, в мач от 28 кръг на Втора лига. Срещата е от 18:00 часа на АРЕНА АРДА. 

Напомняме, че деца, жени и пенсионери ще могат да гледат безплатно двубоя. От ръководството на клуба обявиха, че входът за тях ще бъде свободен. За всички останали привърженици билети ще се продават и днес от 09:00 часа до края на мача. Феновете ще могат да си купят и артикули, с емблемата на любимия отбор.

На АРЕНА АРДА не се допуска внасянето на бутилки с минерална вода, хладно или огнестрелно оръжие, опасни предмети и пиротехника, както и чадъри.

Главен рефер на мача днес ще бъде Ивайло Ненков, с помощници Костадин Тановчев и Юлиян Тодоров. Четвърти съдия ще е Мустафа Шефкет, а съдийски наблюдател – Йордан Гулев.

 

Уважаеми фенове,

ПФК АРДА е на крачки от участие в Първа лига! Имаме предимството да изиграем следващите си два мача у дома, на АРЕНА АРДА и техният изход може да ни изведе до нов исторически бараж за влизане в елита.
Нека извървим тези крачки заедно, с мощна подкрепа от трибуните, защото знаем, че имаме сърцата и емоционална публика, копнееща за футбол от високо ниво!

 

Групата на АРДА за мача с Поморие:

Караджов, Ганев, Крумов, Сандев, Добрев, Чанев, Кръстев, Исуф, Найденов, Плахов, Бенгюзов, Марчев, Коконов, Законов, Мартинс, Осман, Алексиев, Карадайъ, Венци Христов.

 

САМО АРДА!!!

 

www.fcarda.bg