АРДА победи с 6 на 0 АФК Хасково, в контролна среща играна днес на ст.“Хасан Семерджи“ – в гр. Момчилград. Стамен Белчев използва проверката, за да изпробва различни игрови ситуации. Резултата откри Димитър Законов в началото на първото полувреме. След това Веселин Марчев бе точен и покачи на два на нула. Нападателят Венцислав Христов получи шанса да изпълни 11-сет метров наказателен удар и той не сгреши, покачвайки резултата 3 на 0, като така завърши и първото полувреме.

След почивката Стамен Белчев направи доста промени, каквато бе и целта на контролата. Ахмед Осман пропусна от бялата точка, но за сметка на него Ернесто Грвала, бе точен отново от мястото за изпълнение на дузпа. Словенецът успя да се разпише втори път в мача, но този път от игрова ситуация. Своето име сред голмайсторите записа и Митко Алексиев, за крайното 6 на 0.

В събота 11 май от 18.00ч. на АРЕНА АРДА, е срещата от 28 кръг на Втора лига с Поморие. Двубоят е изключително важен по пътя за Първа лига. Нека всички да сме на стадиона и да покажем, че можем да постигнем крайната цел.

Стартов състав на АРДА:
ГАНЕВ,НАЙДЕНОВ,САНДЕВ,КРУМОВ, ИСУФ,ПЛАХОВ, ЧАНЕВ, КОКОНОВ, МАРЧЕВ, ЗАКОНОВ, В.ХРИСТОВ