Тимът на АРДА пристигна днес в София за утрешната среща от 27 кръг на Втора лига с Царско село. Футболистите са настанени в „Националната футболна база в Бояна“, където имат перфектни условия за тренировка. От 17:00ч. играчите проведоха занимание на един от терените. То продължи точно един час, като Стамен Белчев заложи на няколко тактически упражнения.

Единствено Деян Лозев не е с отбора в София, поради контузия. Групата за мача с Царско село е от 20 футболисти. Утре часове преди срещата ще стане ясен и стартовия състав. Главен съдия ще е Стефан Апостолов от Симитли.

Специално за феновете на АРДА, Общинска администрация Кърджали заедно с президента на ПФК АРДА Петър Пешев и ФФК АРДА 1924 осигуряват безплатен транспорт за феновете на АРДА за дербито с Царско село.

АРДА заема второ място в класирането с актив от 53 точки, а лидер в класирането е Царско село с 71 точки.

Групата на АРДА за мача с Царско село:
Иван Караджов, Веселин Ганев, Пламен Крумов, Васил Добрев, Иван Коконов, Архан Исуф, Вълчан Чанев, Димитър Законов, Венци Бенгюзов, Ахмед Осман, Димитър Алексиев, Ернест Грвала, Ивайло Найденов, Веселин Марчев, Румен Сандев, Митко Плахов, Атанас Кръстев, Лукас Мартинс, Ерай Карадайъ и Венцислав Христов.

ВИЖТЕ ГАЛЕРИЯ!

www.fcarda.bg