Футболистите на АРДА заминаха тази сутрин за София. Утре (1 май), от 17:00 часа те гостуват на Царско село в столицата, в мач от 27 кръг на Втора професионална лига.

Старши треньорът на АРДА Стамен Белчев взе 20 футболисти, които ще изведе днес следобед на последна тренировка, преди мача. Привържениците ще могат да следят развитието на двубоя в официалната ни фейсбук страница. Дербито ще се предава пряко и по ДИЕМА СПОРТ.

Вчера, АРДА направи тренировка на клубния стадион, в Кърджали. В нея се включиха всички налични играчи, с изключение на Деян Лозев, който  е контузен. Преди заниманието за доброто настроение на играчите на АРДА и както традицията повелява за Великден бе организирано състезание за най-здраво яйце. След веселата част те излязоха на АРЕНА АРДА, за да проведат своята тренировка. За да стане ясно кой ще бъде победителя, боренето с великденски яйца продължи отново в съблекалнята. На финала под зоркия поглед на своите съотборници един срещу друг се изправиха Веселин Марчев и Митко Плахов. Борецът, обаче, се оказа в Митко Плахов.

 

ВИЖТЕ ГАЛЕРИЯ! 

Групата на АРДА за мача с Царско село:
Иван Караджов, Веселин Ганев, Пламен Крумов, Васил Добрев, Иван Коконов, Архан Исуф, Вълчан Чанев, Димитър Законов, Венци Бенгюзов, Ахмед Осман, Димитър Алексиев, Ернест Грвала, Ивайло Найденов, Веселин Марчев, Румен Сандев, Митко Плахов, Атанас Кръстев, Лукас Мартинс, Ерай Карадайъ и Венцислав Христов.

www.fcarda.bg