В четвъртък стартира продажбата на билети за предстоящата среща между АРДА и Добруджа. Двубоят от 26 -ти кръг на Втора професионална лига е на 26 април (петък) на АРЕНА АРДА, от 17:00 часа.

На 25 април, от 10:00 до 17:00 часа, касите пред стадиона ще бъдат отворени за феновете. В петък, в деня на мача, билети ще могат да се закупят от 09:00 часа до края на двубоя.

АРДА се стреми да запази второто си място във временното класиране, за това от ръководството на клуба вярват във феновете, които са 12-тия играч на терена!

Припомняме, че цената на билетите за пенсионери и деца е в размер на 0.50 лева, като важи за секторите „Б“ и „В“. За желаещите от тези две групи да изгледат срещата на АРДА с отбора от Добрич в останалите ложи таксата остава въведената от клуба за съответната ложа.

Останалите цени за срещата:

10 лв. за сектор А ЛОЖА ( под козирката)
5 лв. за сектор А и В
2 лв. за сектор Б.

Касите отварят в четвъртък! Да избегнем струпванията в деня на мача и да покажем за пореден път, че сме най-верните фенове на любимата АРДА.

За всички привърженици ще се продават и различни артикули, с емблемата на ПФК АРДА. Ще се предлагат фланелки в два цвята – бял и син, четири вида шалове с надписи, като спортните екипи и якетата са с ограничени размери.

ДА ПОДКРЕПИМ АРДА В БИТКАТА ЗА ПЪРВА ЛИГА НА 26 АПРИЛ!

САМО АРДА!

 

www.fcarda.bg