Ръководството на ПФК АРДА обявява безплатен достъп до трибуните на АРЕНА АРДА на 15 април. Всички кърджалийци и гости на областния град ще имат възможност да се насладят на дербито между АРДА и Монтана.

В понеделник, АРДА се изправя срещу вторият във временното класиране. Срещата от 24 -ти кръг на Втора лига е  от 17,30 часа.

Безплатният вход е жест от президента на клуба инж. Петър Пешев към феновете. Той се надява на мощна подкрепа за АРДА в битката срещу Монтана.

В деня на двубоя за всички привърженици на АРДА ще се продават различни артикули с емблемата на любимия отбор – мачови фланелки, в два цвята – син и бял,  четири вида шалове, спортни екипи и шуби.

Напомняме, че  според изискванията на БФС и полицията, и според разпоредбите на Закона за опазване на обществения ред по време на спортни мероприятия на стадиона се забранява внасянето на бутилки с минерална вода, хладно или огнестрелно оръжие, опасни предмети и пиротехника. Чадърите, също според инструкцията на МВР, попадат в графата „опасни предмети“.   

За тази цел, на пунктовете, продаващи вода и кафе, разположени на входовете на АРЕНА АРДА, при влошени метеорологични условия ще се продават дъждобрани.

Да покажем за пореден пътче сме силни заедно и да подкрепим АРДА срещу Монтана!

АРДА има нужда от Вас! 

 

www.fcarda.bg