АРДА проведе последното си занимание на клубния стадион в Кърджали, преди утрешния мач с Локомотив Горна Оряховица.

Всички футболисти се включиха, с изключение на Деян Лозев, който е с лека травма и се подготвяше под зоркия поглед на кондиционния треньор Антон Дончев.

След тренировката на АРЕНА АРДА, групата от 19 футболисти, водени от старши треньора Стамен Белчев замина за  Горна Оряховица.

Капитанът Пламен Крумов ще е на разположение на треньора, след наказание.

Кърджалийският тим гостува на Локомотив,  а мачът от 21-ви  кръг на Втора лига е на едноименния стадион на домакините от 17.30 ч. на 18 март (понеделник).

Фен клубът на АРДА също се организира за предстоящия двубой. Пътуването ще бъде с лични автомобили. Тръгва сев 11:30 часа от АРЕНА АРДА. Цената за членове на фен клуба е 25 лева, а за всички останали е 35 лева, в двете посоки.

При повишен интерес имаме готовност и за автобусен превоз, който ще ни бъде подсигурен от EMS TOUR . Всички желаещи да присъстват на мача могат да ми позвънят на телефон 0889 73 50 79 . Денят е делничен и това ни поставя в трудна ситуация, за това предварително искам да благодаря на тези, който ще подкрепят отбора на място. Само АРДА“, каза Бейтула Кумит, председател на Фен клуба на АРДА.

Ето и цялата група на АРДА:

ВРAТАРИ: 
ИВАН КАРАДЖОВ, ВЕСЕЛИН ГАНЕВ

ЗАЩИТНИЦИ: 
ПЛАМЕН КРУМОВ, РУМЕН САНДЕВ, АТАНАС КРЪСТЕВ,АРХАН ИСУФ,  ВАСИЛ ДОБРЕВ

ПОЛУЗАЩИТНИЦИ И НАПАДАТЕЛИ: 
ВЕСЕЛИН МАРЧЕВ, ИВАН КОКОНОВ, ВЕНЦИСЛАВ БЕНГЮЗОВ, ВЪЛЧАН ЧАНЕВ, ПЕТЪР ХРИСТОВ,  АХМЕД ОСМАН, МИТКО ПЛАХОВ, ЛУКАС МАРТИНС, ИВАЙЛО НАЙДЕНОВ, ЕРАЙ КАРАДАЙЪ, ДИМИТЪР ЗАКОНОВ, ВЕНЦИСЛАВ ХРИСТОВ

ВИЖТЕ ГАЛЕРИЯ! 

www.fcarda.bg