Отборът на АРДА вече е в турския курорт Анталия, където ще проведе втората част от своя зимен лагер. Въпреки проблемите с времето и лошите метеорологични условия, самолетът с играчите на Стойчо Стоев кацна безпроблемно в Анталия, а после футболистиtе се настаниха в хотел „SHERWOOD“ в курорта Белек.

За утре сутринта е предвидена и първата тренировка, която ще е с начален час 10.30 ч. местно време. В нея участие ще вземат абсолютно всички играчи, които са на лагера с отбора. Теренът, на който ще се проведе заниманието се намира в непосредствена близост до хотела, в който е настанен целият отбор.

Очаквайте всеки ден много снимки, видеа и новини от лагера на АРДА, в сайта www.fcarda.bg, фейсбук страницата и инстаграм. Първата контрола е на 29 януари срещу Спартак Москва 2.

Ето и цялата група на АРДА:

ВРAТАРИ: 
ИВАН КАРАДЖОВ, ВЕСЕЛИН ГАНЕВ, МЕСУТ ЮСУФ 

ЗАЩИТНИЦИ: 
ПЛАМЕН КРУМОВ, РУМЕН САНДЕВ, МИЛЕН СТОЕВ, АРХАН ИСУФ, ДИЕГО ДЕ СИЛВА,  АТАНАС КРЪСТЕВ, ВАСИЛ ДОБРЕВ 

ПОЛУЗАЩИТНИЦИ И НАПАДАТЕЛИ: 
ВЕСЕЛИН МАРЧЕВ , НИКОЛАЙ ДИМИТРОВ, МИТКО ПЛАХОВ, ВЪЛЧАН ЧАНЕВ, ДЕЯН ЛОЗЕВ, ВЕНЦИСЛАВ БЕНГЮЗОВ, ВЕНЦИСЛАВ ХРИСТОВ, ДИМИТЪР ЗАКОНОВ, АХМЕД ОСМАН, ИВАН КОКОНОВ, ЕРАЙ КАРАДАЙЪ, ДИМИТЪР АЛЕКСИЕВ, ДАНИЕЛ ВАСЕВ, ТОДОР ТОДОРОВ, ПЕТЪР ХРИСТОВ,ЛУКАС МАРТИНС 

ВИЖТЕ ГАЛЕРИЯ!

www.fcarda.bg