Тимът на АРДА излиза в последна домакинска среща за 2018 г. срещу Кариана Ерден. Срещата от 16-тия кръг на Втора лига е днес от 14:30 ч. на АРЕНА АРДА. Старши треньорът Стойчо Стоев проведе последна тренировка и определи групата за мача. Със сигурност този двубой пропускат Георги Андонов, който има контузия и Митко Плахов.

В класирането АРДА е на четвърто място, но при евентуална победа може да се изкачи в топ 3, след като вчера ЦСКА 1948 завърши наравно 0:0 с Ботев Гълъбово.

Касите на стадиона ще бъдат отворени от 09:00 ч, днес (събота) и ще работят до края на първото полувреме. Освен това, феновете могат да закупят артикули с емблемата на АРДА – тениски, шалове, шуби, спортни комплекти. Също така, вече може да бъдат закупени и новите календари на отбора за 2019 г. 

Ръководството на ПФК АРДА приканва привържениците, които са решили да посетят последната домакинска среща за тази година, да закупят билети по-рано, за да не се получава струпване на касите.

Ето и групата, която определи Стойчо Стоев:

Вратари: Иван Караджов и Веселин Ганев

Защитници Румен Сандев, Пламен Крумов, Архан Исуф, Атанас Кръстев, Борислав Стойчев и Милен Стоев

Полузащитници и нападатели: Деян Лозев, Веселин Марчев, Красимир Илиев, Вълчан Чанев, Димитър Законов, Венцислав Христов, Джихат Кямил, Лукас Мартинс, Ахмед Осман, Ерай Карадайъ и Венцислав Бенгюзов.

ВСИЧКИ НА СТАДИОНА, ДА ПОДКРЕПИМ ОТБОРА!!!

https://fcarda.bg/