Групата от 20 футболисти, водени от Стойчо Стоев, замина рано сутринта за София, а този следобед направи последното си занимание.  Занятието, което премина с настроение от страна на играчите и треньорите на АРДА, се проведе от 15:30 часа на базата на ДИТ, в столицата.  

Кърджалийският тим гостува на „червените“ в понеделник от 17:30 часа. Мачът от ХIV кръг на Втора лига е на националния стадион Васил Левски и ще бъде предаван пряко по Диема спорт.

Георги Кабаков бе определен за главен рефер на дербито в София, а негови помощници ще са Мартин Маргаритов и Георги Стамболджиев. Четвърти съдия ще е Вангел Вангелов, а съдийски наблюдател – Николай Ангелов.

За предстоящият двубой Община Кърджали организира безплатен превоз за  феновете на АРДА. Записванията стават при Валентин Янев или на телефони: +359 88 9735079 и 0890548372. Тръгването е от АРЕНА АРДА в 12:00 часа. Необходимо е привържениците да бъдат пред стадиона половин час преди тръгването за столицата.  Определеното място на Националния стадион за всички пътуващи фенове утре e 24-ти вход, 45-ти сектор.

Заедно да подкрепим АРДА!

ВИЖТЕ ГАЛЕРИЯ!

www.fcarda.bg