Децата на АРДА приключиха участието си в междуобластната  футболна група Кърджали/Смолян 2018/2019 за тази година. След 7 изиграни мача от началото на сезона, те се нареждат на първо място в класирането с 19 точки.
В последният кръг от полусезона, те победиха с 11:0 отбора на Златоград.
Доволен съм от превъзходството, което показаха децата и от представянето им през този полусезон. Завършихме на първо място с две точки аванс пред  ФК „Родопи-1935“ – Момчилград. Продължаваме да тренираме и ще търсим възможности за контролни срещи. Сега вече се настройваме към по-лек тренировъчен режим“, каза Петър Бумбаров, треньор на U 15.

 За разлика от децата на АРДА, юношите младша възраст загубиха домакинската си среща  с Марица с 1:0 , в мач от 9-ти кръг на зона Пловдив.  
„Имахме нашите възможности в двубоя, но шансът не бе на наша страна. В 20-та минута Владо Ангелов излезна сам срещу вратаря, но не можа да реализира гол от диагонала. Въпреки всичко, аз съм доволен от момчетата и вървим в правилната посока на развитие, защото от ден на ден играем по-добре. Имахме трима контузени играчи и един наказан. Това определено повлия на играта ни, но в  10-ти кръг гостуваме на Юнайтед Пловдив и вярвам, че ще постигнем успех“, коментира Емил Щерев, треньор на U 17.

Утре, юношите старша възраст на АРДА, с треньор Цанко Бисеров излизат за победа срещу Борислав Първомай. Мачът от 8-ми кръг на зона Пловдив е от 14 часа на стадиона в Първомай.

www.fcarda.bg