На 28 октомври (неделя), отборът на ПФК АРДА посреща Царско село, в мач от 12 -ти кръг на Втора лига. Дербито ще се играе на АРЕНА АРДА от 12:30 часа.  


Днес, старши треньорът Стойчо Стоев изведе всички футболисти на АРДА на последна тренировка, преди срещата утре.

С приповдигнато настроение момчетата на Стоев изпълняваха стриктно както неговите, така и указанията на останалите помощници от щаба.

АРДА винаги е разчитала и ще продължава да разчита изключително много на своята публика. Убедени сме, че Вие ще бъдете дванадесетият играч на терена и ще заредите положително футболистите на АРДА по пътя на успеха“, коментират от ръководството.

Билетите вече са в продажба. В деня на срещата те ще се продават от 09:00 часа до края на първото полувреме. Привържениците  се призовават да се възползват от предварителната им продажба, за да се избегнат опашки пред касите. 

Всички зрители, закупили си билет за дербито ще участват в томбола, организирана от ръководството на ПФК АРДА. Печелившите ще бъдат определени, чрез единен идентификационен номер, който се намира на гърба на билета. Един от феновете на АРДА ще си тръгне със смарт телефон от Vivacom. Наградата ще бъде връчена лично от Никола Гечев, директор корпоративни продажби в Компанията. В томболата ще бъде спечелена още спортна екипировка, с емблемата на АРДА.

Припомняме на феновете, че тази нощ срещу 28 октомври преминаваме към зимното часово време. Преместването на стрелките на часовника е с час назад. От 04.00 часа те ще бъдат върнати на 03,00 часа.

 Групата на АРДА за дербито с Царско село:

Вратари: Иван Караджов, Веселин Ганев

Защитници: Румен Сандев, Пламен Крумов, Борислав Стойчев, Милен Стоев, Атанас Кръстев, Архан Исуф

Полузащитници и нападатели: Венцислав Бенгюзов, Митко Плахов, Димитър Макриев, Деян Лозев, Димитър Законов, Красимир Илиев, Лукас Мартинс, Веселин Марчев, Георги Андонов, Ахмед Осман, Вълчан Чанев и Венцислав Христов

www.fcarda.bg