От утре, стартира продажбата на билети за предстоящото дерби между АРДА и Царско село. Срещата от 12 -ти кръг на Втора лига е на 28 октомври (неделя) на АРЕНА АРДА, от 12,30 часа.

В петък, 26 октомври, от 11:00 до 17:00 часа касите пред стадиона ще бъдат отворени за феновете. На следващия ден, в събота, билети ще могат да се закупят от 10:00 до 17:00 часа, а в деня на срещата – от 09:00 часа до края на първото полувреме.

АРДА се стреми да намали разликата във временното класиране, за това от ръководството на клуба вярват в мощната подкрепа на феновете. Нека бъдем 12-тия играч на терена и да подкрепим любимия ни отбор!

Припомняме, че цената на билетите за пенсионери и деца е в размер на 0.50 лева, като важи за секторите „Б“ и „В“. За желаещите от тези две групи да изгледат срещaта на АРДА с Царско село в останалите ложи таксата остава въведената от клуба за съответната ложа.

Останалите цени на пропуските за срещата:

10 лв. за сектор А ЛОЖА ( под козирката)
5 лв. за сектор А и В
2 лв. за сектор Б.

Призовават се привържениците на АРДА да се възползват от предварителната продажба на билети, като по този начин ще се избегне струпването на хора пред касите.

Нека всички бъдем на стадиона, за да подкрепим АРДА! 

www.fcarda.bg