Юношите старша възраст на АРДА са във  Враца. Днес, момчетата на Цанко Бисеров се изправят срещу отбора на Ботев от северозападния град, в мач от  осминафиналите за Купата на БФС.  

Двубоят е на стадион „Христо Ботев“ от 14, 00 часа. Ще се играе в две срещи на разменено гостуване. Юношите старша възраст на АРДА  ще домакинстват срещата – реванш  на 23 октомври (вторник), отново в същия час – 14,00.

При равен резултат от двете срещи ще се взимат под внимание головете на чужд терен, а при ново равенство победителят ще се определи чрез изпълнение на наказателни удари.

„За  мача от осминафиналите за Купата на БФС сме в оптимален състав. Всички са здрави. Нямаме контузени и наказани играчи.  Бе определена и групата от 18 състезатели. Надяваме се на положителен  резултат в първия мач и играчите да покажат това, на което са способни, за да се поздравим с крайния успехказа Цанко Бисеров, треньор на АРДА U18.

Група на АРДА U18:

Анатоли Кирилов; Лъчезар Йорданов; Тодор Кисьов; Владислав Калеков; Огнян Бостанджиев; Павел Иванов; Стефан Аргатов; Ивайло Иванов; Николай Димитров; Исмаил Исмаил; Сабри Али; Теодор Колячев; Хасан Мустафа; Емирджан Сюлейман; Аксел Мустафа; Серкан Шевик; Веселин Ликов и Алпай Мехмед.  

www.fcarda.bg