Ръководството на ПФК АРДА апелира всички свои привърженици да не внасят пластмасови бутилки за минерална вода в домакинските срещи на АРЕНА АРДА. За тяхно улеснение, от страна на клуба е осигурен кетъринг и всеки зрител ще има възможност да си закупи безалкохолни напитки и вода на територията на стадиона. Превенцията е и заради честите опити да се внася алкохол в бутилки от минерална вода.

По Закона за опазване на обществения ред до стадиона също не се допускат лица във видимо нетрезво състояние или такива, употребили упойващи вещества, както и лица, носещи хладно или огнестрелно оръжие, чадъри или други остри предмети, създаващи предпоставки за нараняване.

Целта е да се спазва стриктно Закона за опазване на обществения ред при провеждането на  спортни мероприятия. В противен случай клубът ще подлежи на евентуално наказание от Българския футболен съюз, в зависимост от деянието – от парична глоба до домакинска среща при „закрити врати“.

Клуба пусна в продажба билети на стойност 0.50 лв. за пенсионери и деца само за сектор Б и В, тъй като на всеки домакински мач се прави опит за злоупотреби със закупуването на билети на ниска стойност (за сектор Б или В) и опит за влизане с тях в секторите с по-висока цена (А и А ложа).

Ръководството на клуба активно работи за повишаване имиджа на АРДА, което със сигурност ще допринесе за развитието на българския футбол.

Както е известно, на 23 септември(неделя) от 10.30 ч. АРЕНА АРДА  ще отвори врати като домакин на проекта „Младите хора – Бъдещето на България – това сме ние“, за да посрещне над 100 младежи от Кърджали и региона.  Целта е да се насърчи здравословния начин на живот, превенция на различните форми на зависимости и борбата срещу агресията.

 

www.fcarda.bg