Едно от новите попълнения за АРДА от лятната селекция Лукас Мартинс е пред официален дебют за отбора. Жълтата му карта, която се чакаше да пристигне от Бразилия, вече е в БФС. 23 годишният нападател пристигна от бразилския Рио Бранко.

Въпреки забавянето на жълтата му карта, той тренира наравно с всички в АРДА.  Утре 21 септември АРДА е домакин на Черноморец Балчик.

Срещата е от 17.00ч., на АРЕНА АРДА. След два поредни успеха възпитаниците на Стойчо Стоев заемат второ място в класирането с актив от 13 точки.  Особено важна бе победата като гост на Локомотив София. Освен, че „сините“ спечелиха трите точки, победата има и друга страна. Не е лесно и не всеки ден може да победиш Локомотив на собствения му стадион.

На този терен са играли имена като Стойчо Стоев, който в момента е ст. треньор на АРДА, Начко Михайлов, Спиро Дебърски, легендарният Димитър Пенев, Никола Котков, Васил Методиев, Емил Гъргоров, Георги и Даниел Пееви и още други футболисти, дали много за развитието на Локомотив.  Железничарите са четири пъти шампиони на България и също толкова пъти носители на национаната купа.

На този стадион в кв. Надежда са играли отбори като Монако, Динамо Киев, Щутгарт, Пари Сен Жермен и са си тръгвали с наведени глави. В изминалия кръг футболистите на Стойчо Стоев показаха дух и борбеност, и че да победиш Локомотив като гост не е случайно, и не се отдава на всеки отбор.

Ръководството на ПФК АРДА очаква всички фенове на отбора да го подкрепят в срещата с Ченомрец Балчик.

www.fcarda.bg