Днес, 19 септември, на касите на АРЕНА АРДА ще бъдат пуснати в продажба билетите за предстоящата домакинска среща от 8-ия кръг на Втора лига. Припомняме, че АРДА посреща Черноморец Балчик на 21 септември/петък/ от 17.00 часа
Касите на стадиона ще работят сряда и четвъртък, от 11 до 17 часа. В деня на мача/петък/ феновете ще могат да се сдобият с пропуски за мача от 10 часа до края на първото полувреме.
По изискване на Българския футболен съюз всички посетители трябва да разполагат с билети, за да бъдат допуснати до трибуните, включително фенове на детска и пенсионна възраст.
Решението на ръководството на ПФК АРДА е цената на билети за пенсионери и деца да бъде символична, в размер на 0.50 лева, като ще важи единствено за секторите „Б“ и „В“. За желаещите от тези две групи да изгледат срещите на АРДА в останалите ложи таксата остава въведената от клуба за съответната ложа. 
Призоваваме Ви да се възползвате от предварителната продажба на билети, за да се избегнат опашки и струпване на хора по касите в деня на мача.

www.fcarda.bg