Ръководството на АРДА реши да освободи от поста старши треньор на клуба Елин Топузаков. Това решение е било взето след загубата на отбора от Несебър и незадоволителните резултати от началото на шампионата, имайки предвид високите цели поставени пред клуба.  Спортно – техническият директор Емил Кременлиев е провел разговор с Топузаков и в знак на признателност към всичко, което той е направил за АРДА по пътя към Втора лига, му е предложено да заеме ръководен пост в клуба. 

Новият наставник на АРДА е Стойчо Стоев. На него ще му бъде предоставена цялата спортно-техническа власт и той ще има последната дума за всички решения. Очаква се Стоев да изведе отбора за първа тренировка във вторник 28 август, когато ще бъде официално представен на футболистите. 

Стойчо Стоев е доказано име сред българските треньори. Той бе начело на Лудогорец, когато „орлите“ направиха фурор в Лига Европа. Тогава Стойчо Стоев изведе тима от Разград до осминафинал в Лига Европа, след пет победи и едно равенство в груповата фаза на Лига Европа. Именно тогава Стоев прави дубъл в първенството, спечелвайки шампионата и Купата на България. 

Ръководството на АРДА пожелава успех на Стойчо Стоев!

www.fcarda.bg