Уважаеми фенове,

На 19 август /неделя/ от 18:00 часа на АРЕНА АРДА предстои изключително важно домакинство на АРДА срещу ПИРИН, отбор който бе единственият изпаднал от Първа във Втора лига след края на изминалия сезон.
 С вашата подкрепа и любовта Ви към града, клуба и футбола днес АРДА продължава да извървява своя успешен път да изкачи нови футболни върхове. Бъдете убедени, че Вие сте основната опора за целия ни клуб – президент, ръководство, футболисти и треньорски щаб.

Заявяваме, че всеки един от нас е пределно фокусиран върху своята работа за постигане на целите ни и за правилното развитие на АРДА. Защото нашият клуб има своя ценно място в историята на българския футбол и неговото бъдеще. 
АРДА винаги е разчитала и ще продължава да разчита изключително много на своята публика.

Вярваме, че в неделя срещу ПИРИН Вие ще бъдете 12-ия играч на терена и ще заредите всеки играч на терена, който носи фланелката на АРДА с допълнителна енергия и заряд. 
Пътят на успеха винаги е бил труден. Тази сентенция се отнася и за футбола.

През настоящата кампания АРДА се завърна във Втора лига след 22-годишно отсъствие от професионалния футбол. За да постигнем нашите цели отново ще трябва да преодолеем сериозни препятствия. А това може да стане с много труд , упоритост и търпение. Заедно – футболисти и фенове. Бъдете нашата опора, защото АРДА има нужда от Вас!

Нека всички заедно подкрепим АРДА!

www.fcarda.bg