Отборите на АРДА и ПИРИН се изправят един срещу друг в Кърджали в мач от четвъртия кръг на Втора лига.

Срещата ще се изиграе на 19 август /неделя/ от 18:00 часа на АРЕНА АРДА. 
Добрата новина в щаба на тима е, че старши-треньорът ни Елин Топузаков ще може да разчита на капитана на отбора Борислав Стойчев, който пропусна последния мач с ЛИТЕКС заради травма. Срещата пропускат обаче трайно контузените нападатели Венцислав Христов, Димитър Алексиев и Ерай Карадайъ.

От ръководството на клуба вярваме отново на мощна подкрепа от страна на феновете ни и ще бъдат 12-ия ни играч на терена за предстоящото домакинство. Всеки в клуба работи непрестанно за подобряване на условията в стадиона, като за целта още за мача с Пирин АРЕНА АРДА ще е с увеличен капацитет и с осигурен достъп до санитарен възел за нови два сектора.

В петък, 17 август, от 17:00 до 19:00 часа касите за билети пред стадиона ни ще бъдат отворени за нашите фенове. На следващия ден запалянковците ни ще могат да закупят билети от 12:00 до 18:00 часа. В деня на мача – 19 август касите ще са от 11:00 часа.

Подновена е и предварителната продажба на билети в магазините на Office 1 в Кърджали (бул. България 64) и Момчилград (ул. Гюмюрджинска 50), както и в OMV Кърджали (бул. Беломорски 64).

www.fcarda.bg